Professionel stubfræsning i Aarhus, Randers og omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Det er både hyggeligt og sundt at arbejde i haven, men engang i mellem bliver det nødvendigt med lidt professionel assistance. Har du fældet træer eller fjernet buske, og står du tilbage med nogle besværlige stubbe og rødder, kan professionel stubfræsning være en kæmpe hjælp. Her kommer Bøgelunds ind i billedet. Vi hjælper både private og erhverv med at forvandle grove rødder og grimme stubbe til god og brugbar flis.

Vi har de rette fagfolk og det rette maskinel til at fjerne dybtstikkende rødder fra buskadser og stubbe fra træer, der ikke er lige til at grave op med håndkraft. Lad Bøgelunds hjælpe dig med det grove arbejde, så du kan bruge tiden på sjovere haveprojekter.

Bestil altid professionel stubfræsning – det er sundt for din have

Bøgelunds tilbyder dig en rodbehandling, der ikke gør ondt i munden, men til gengæld kan være med til at skabe et smukt og anvendeligt udeareal og give dig et smil på læben. Hvis du har fældet et træ der har været ramt af sygdom eller svamp, er stubfræsning en god måde at sikre din have mod nye angreb. Hvis en stub eller rod er angrebet af sygdom, er det vigtigt at få den fjernet stubben eller roden helt og hurtigt, så sygdommen ikke breder sig til andre dele af haven, og angriber andre træer.

Stubfræseren er samtidig en effektiv og smart maskine, der har power nok til at få store rodnet brudt op, men ikke beskadiger den omkringliggende plæne. Hos Bøgelunds Have og Anlæg har vi mange års erfaring med havearbejde, og vi vil kunne hjælpe dig med at tage de rigtige valg for din have.

Fræsning af stubbe letter havearbejdet

Når du får fræset af os, får du jord der er klar til at til at få besøg af nye planter, eller en ny græsplæne. Stubfræsning fjerner de knap så kønne rødder der er tilbage, når du har været i gang med motorsav eller hækklipper. I stedet for at du skal vente årevis på at de rådner væk af sig selv, kan vi hurtigt og effektivt få fjernet den genstridige bevoksning.

Når du selv går i krig med skovl og økse, kan du ende med at bruge meget tid og energi på at få fjernet en brøkdel af det du ønsker. En fræser kan fjerne træets rod ned til 30 cm under jorden, og gør straks området brugbart og plant. En ordentlig og grundig fjernelse af rodnet og stubbe er det vigtigste fundament for at din have bliver klar til en ny plæne eller fliselægning.

Bestil stubfræsning hos Bøgelunds i dag

Hvis du er i tvivl om du har brug for stubfræsning til dit haveprojekt, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Vi er ved telefonen mandag til fredag 7-18 på tlf +45 40206515 eller skriv en besked til os her. Har du brug for stubfræsning i weekenden, kan det naturligvis også arrangeres. Vi ser frem til at hjælpe dig!