Jordarbejde i Århus & omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Har du har et areal med jord der skal klares på en speciel måde?
Os hos Bøgelund er eksperter indenfor jordarbejde og kan klare det meste af det du kunne ønske dig. Da jord kan være svær at håndtere, især hvis vejret er imod dig, vil vi gerne sikre dig at du får hvad du ønsker og vi har det som mål at du får den service indenfor jordarbejde du vil have.

Vi har forskellige ydelser til rådighed:

  • Opbygning af sandpuder – hvis du skal have noget nyt bygget er fundamentet ikke det eneste der skal tænkes på. Hvis du vil være sikker på at få en stabil bygning konstrueret, er det en god idé at få bygget en sandpude. Det kan vi heldigvis sørge for at du får. Med vores maskiner laver vi en sandpude til dig og din nye bygning.
  • Veje – går du og vil gerne have en vej etableret på din grund? Vi kan ordne det for dig, så du ingen problemer får. Vi presser jorden, så det bliver fast, godt at gå eller køre på og gør at din vej bliver stående i lang tid.
  • Betonstøbning sokler og gulve – skal du bruge en sokkel eller flere til din jord eller til en bygning eller konstruktion kan vi støbe den for dig.
    Gulve er vi også gode til. Det kan være til en lade, terrasse eller andet du kunne tænke dig et hårdt, glat og solidt gulv til. Vi støber det og du nyder det.
  • Hjælp – hvis du er i tvivl, vil vi gerne hjælpe med idéudviklingen, så det passer med hvad du håber på. Vi er til at snakke med og vi sætter altid dig forrest, fordi det er dine ønsker der skal opfyldes.

Vi klarer det hele

Vi har masser af erfaring med jordarbejde og ved helt sikkert hvad vi laver indenfor området. Derudover har vi maskiner til at klare selv de største jordbunker. Vi har endnu ikke mødt en opgave vi ikke har kunne klare.

Tilbud

Hvis du kontakter os, kan vi komme ud og finde en løsning på dit problem. Vi giver dig et tilbud og du finder ud af om det lyder rimeligt. Ellers kan vi altid snakke sammen – vi bider ikke.