Haveservice i Århus & omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Synes du, som de fleste at havearbejde er det kedeligste tænkbart? Fortvivl ikke. Der er en løsning, og den hedder Bøgelunds haveservice. Vi sørger for at du har en luksushave, uden at du skal ud at svede. Vi er altid til rådighed, om det er sommer eller vinter.

Med vores service klarer vi hele haven imens du kan hygge dig med andet.

Skal naboen være misundelig?

Selvfølgelig skal han det og vi er her for at hjælpe.

Derfor tilbyder vi følgende ydelser:

  • Træfældning – hvis der er træer eller andre gevækster der står i vejen eller bare skal væk, kommer vi og fælder det. Derudover kan vi fjerne det for dig på diverse måder.
  • Flisning – har du lige fældet et træ eller fået os til det, så kan du vælge at flise det. Med vores maskiner kan selv det største træ blive til småstumper og blive brugt som du finder bedst.
  • Studsning af træer – hvis du ikke kan nå eller ikke har lyst, kommer vi og studser dine træer for dig. Hvis toppen skal klares, kommer vi og klipper den som du synes.
  • Stubfræsning – har du selv fældet et træ, eller står der bare en stub et forkert sted? Du kan tilkalde os og vi fræser stubben helt væk.
  • Generel oprydning – hvis man har det sjovt, bliver der tit rodet og så skal der ryddes op, hvis man skal have naboens opmærksomhed på en god måde. Tilkald os og lad os gøre det for dig. Derudover kan du lade os skille dig af med det der er til overs.

Hækkeservice

Ja, ikke kun haveservice, men hækkeservice kan man få hos os.

Vores personale kan tilkaldes inden og der vil blive givet et tilbud på pris og på hvad der skal gøres.

Indenfor hækkeservice tilbydes:

  • Klipning – det er en meget normal procedure indenfor hækkeservice. Nogle gange skal hækken bare trimmes og ingen kan lide det – udover os, vi elsker det og gøre det med glæde. Vi klipper dog også i andre former end den traditionelle firkant.
  • Oprydning – Efter vi har klippet og serviceret hækken for dig, vil vi også gerne have lov til at rydde op for dig og skille dig af med alt den overskydende hæk.

Hvis du ikke ved om din have eller hæk mangler en form for service, kan du ringe eller sende en mail og vi kommer så hurtigt som vi kan og giver dig enten et tilbud eller oplyser dig.

Håndværkerfradrag

Kan du også få håndværkerfradrag (servicefradrag)? Læs mere her

Haveservice
Haveservice