Haveanlæg i Århus & omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Hos Bøgelund haveanlæg er vi eksperter i haveanlægning til rimelige priser. Vi hjælper dig med at få dine havedrømme til at gå i opfyldelse.

Mangler din have et pift?

Bøgelunds kvalificerede ansatte har piftet alle slags haver op og skræddersyer haver til dig, så du får din drømmehave. Vores team inden for haveanlæg er altid klar på en udfordring, om den er stor eller lille.

Bøgelunds haveanlæg har forskellige ydelser til rådighed:

  • Rullegræs og såning af græs – vi kan reparere din græsplæne, selv efter sommertørken
  • Haveplanudførelse – hvis du har planer for din have, men ingen tid er vi det perfekte valg. Din vildeste fantasi kan vi virkeliggøre.
  • Hækklipning – som de fleste andre synes du sikkert hækklipning om sommeren er af de kedeligste ting. Vi elsker dog at klare dette for dig og du kan læne dig tilbage hygge dig imens din hæk for en førsteklasses klipning.
  • Græsplæneklipning – hader du at klippe græs? Vi klarer det for dig. Selv den vildeste græsplæne kan vi klare med vores maskiner.
  • Serviceordning – vi kan lave en ugentlig eller månedlig ordning. Du skal derfor aldrig selv lave det kedelige havearbejde, men bare nyde din have.
  • Tagrenderensning – vi har værktøjet, lysten og viljen til at rense din tagrende. Selv den højeste tagrende er ikke for høj for os.

Tvivl?

Du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt. Vi kommer ud og tager et kig eller giver dig råd til haveservicen. Haveanlæg er vores passion og vi gør altid en ekstra indsats for vores kunder.

Vores personale lover:

  • Professionalitet – vores ansatte ved hvad de laver og gør arbejdet så nemt og hurtigt som muligt for dig, så din have ikke skal ligne en arbejdsplads i længere tid end nødvendigt.
  • Passion – vores ansatte har passion indenfor haveanlæg og elsker at klare arbejdet for dig. Selv de hårdeste opgaver klarer vi med et smil.
  • Service – Vi tager ud og kigger på haven og giver dig vores professionelle mening.

Hvis du er interesseret eller mangler hjælp til din have kan der altid tages kontakt på enten telefon, mail eller kontaktboksen nedenfor og vi vil svare så hurtigt som vi kan.

anlæg af haver_Bøgelunds.dk