Flise belægning i Århus & omegn

– kontakt din havemand Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Hos Bøgelund bliver arbejdet altid udført professionelt og ved belægningsopgaver er det ikke anderledes. Vi går ind for at alle dine ønsker bliver opfyldt, når du spørger os om hjælp.

Vi tilbyder forskellige ydelser indenfor belægning:

  • Nye fliser og belægning – vi arbejder med både fliser og belægning. Vores høje ekspertise og erfaringer indenfor begge punkter, gør at dine ønsker kan blive opfyldt.
  • Sokler – vi kan tilbyde en sokkelopsætning eller nedsætning og der er mulighed for mange størrelser. Om det er til en parasol, et stort bord eller andet, kan vi lave en sokkel til det.
  • Fundament – vi tilbyder at lave dit fundament for dig. Mangler du et nyt hus, skur eller terrasse, så er vi de rigtige til at hjælpe. Vores erfaring i at sætte fundament, vil sørge for at din nye konstruktion står fast.
  • Service/renovering – vi kan reparere din gamle belægning eller terrasse, vores udstyr er i toppen og kan klare alt hvad din gamle belægning eller terrasse har været udsat for.

Mange års erfaring

Hvis du mangler hjælp til beton arbejde eller fliselægning, skal der ikke tøves. Vores folk er eksperter på området og har mange års erfaring, hvilket giver os et stort kendskab til hvordan der skal bygges og konstrueres i fundament og belægningsarbejde. Vi ved hvad der skal gøres ved både nye- og gamle konstruktioner.

Hjælp til idéer?

Skal du have hjælp til at idéudvikle, inden for konstruktionsområdet er du kommet til det rette sted. Vi hjælper til i alle faserne omhandlende dit projekt, lige fra fantasifasen til eksekveringsfasen og klarer alt det hårde arbejde for dig.

Derudover er vi professionelle bygningsplanlæggere og kan give dig et billede af hvordan du kan regne med at dit projekt vil udvikle sig.

Klar på alt

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Vi kan håndtere stort set alle opgaver, lige fra fuglebade på terrassen til storfundamenter og belægning af en kæmpe fliseterrasse – vi kan klarer det hele. Hvis der er spørgsmål til om opgaven kan klares, så kontakt os endeligt enten over telefon eller send en mail, så skal vi nok giv en professionel vurdering af projektet og prisen.

Belægning
Belægning