Maskinudlejning i Århus & omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds i dag

Går du og har dine egne projekter kørende? Alt kan ikke klares med håndkræft, selvom indsatsen er høj. Vi lejer derfor vores maskiner ud og leverer dem lige til døren hos dig, eller hvor du vil have den. Om det er store maskiner, mindre maskiner eller håndværktøj, kan du kontakte os og vores maskinudlejning.

Hvad vil du have?

Vi har et stort udvalg af maskiner til maskinudlejning. Derudover har vi også håndværktøj til udlejning hvis du ikke skal bruge en stor maskine.

Vore maskiner kan bruges til mange ting, f.eks. jordflytning, flise træ, etc.
Vi udlejer til alle der har lyst til at leje.

Vi udlejer til alle, men fokuserer på:

  • Haver – hvis du har en masse havearbejde og har brug for lidt ekstra ‘power’ har vi en masse maskiner til udlejning. Det kan hjælpe både tidsmæssigt, men også arbejdskraftmæssigt. En stor bunke jord eller andet kan udmatte selv den stærkeste, hvis det skal flyttes.
  • Parker – hvis du skal renovere eller arbejder i/på en park og mangler noget motoriseret hjælp, skal du endelig kontakte os. Vi har styr på hvad du har brug for og vi kan levere det til dig. Fræsere eller store maskiner kan du leje hos Bøgelunds maskinudlejning.
  • Entreprenører – er du entreprenør og mangler en maskine til din opgave, så er det os du skal gå til. Vi leverer og du klarer opgaven, hvorefter vi afhenter den igen. Derudover kan vi også hjælpe med selve arbejdsopgaven, hvis det er nødvendigt.

Gode priser på det hele

Selvfølgelig er det billigere selv at klare opgaven, selvom vi kan være behjælpelige med det meste. Vi har gode priser på alt udstyr og maskinudlejning. Vores leveringsservice er også i høj kvalitet. Vi leverer og afhenter de maskiner du har lejet. Du kan også leje håndværktøj – motorsave eller lign. og samme leveringsservice ligger selvfølgelig på dette.

Tag kontakt til os og hvis du skal bruge hjælp til at finde ud af hvad du skal leje eller hvordan du skal håndtere det udlejede, skal du ikke tøve, men tag kontakt til os med det samme. Vi hjælper dig med at hjælpe dig selv!

Jord opgravning