Snerydning og saltning i Århus & omegn

– kontakt anlægsgartner Lars Bøgelund Jakobsen fra Bøgelunds

Er det danske vintervejr hårdt for vejene, indkørslen eller fortovene? Bøgelunds snerydning klarer det for dig. Der er mulighed for gruppeordninger eller abonnementordninger også.
Hos Bøgelund, rydder og salter vi de steder du vil have, alt hvad du vil have kan vi klare indenfor snerydning og saltning.

Store maskiner og god service

Vores passion er at få din hverdag til at forløbe så gnidningsfri som mulig. Dette gør vi ved alle vores ydelser. Snerydning er dog endnu mere for din skyld. Da det er en lov at man skal rydde udenfor sin husstands areal, så andre kan komme forbi er vi selvfølgelig klar på at tage denne del på vores skuldre. Vores snerydning kan komme i forskellige former, så det gøres på den bedste måde for dig, så du ingen problemer får.

Vores ordninger og ydelser:

  • Gruppeordning og rabat – hvis i er flere på samme vej der vil give os ansvaret for at rydde jeres områder for sne, er der mulighed for grupperabatter. Jo flere i er om det, jo mere rabat.
  • Abonnement – hvis du gerne vil have naboens misundelse, skal du bare ringe til os og vi overgår alle hans anstrengelser angående snerydning. Vi kommer i store maskiner og flytter alt sneen og du skal ikke røre en finger, udover at kontakte os. Derudover kan vi lave et abonnement, så vi kommer på faste dage eller hvordan du nu vil have det.
  • En engangs-ting – hvis du bare vil prøve hvordan vores snerydning er, kan du bare ringe og vi viser dig hvordan det skal gøres.
    Dette gælder selvfølgelig også, hvis der er en enkelt snebyge og der ikke kommer flere resten af året, vi snyder dig ikke.
  • Saltning – udover snerydning kommer vi også og salter for dig. Der kan gemme sig is og andet glat underlag under sneen og den skal selvfølgelig ikke genere dig. Vi salter de steder du vil have og gør det ufarligt at bevæge sig på ny-snerydede steder.

Vi er nemme at kontakte og kan komme hurtigt ud af døren, hvis en snebyge pludselig kommer. Maskinerne kører og sneen bliver fjernet i en håndevending hos Bøgelunds snerydning og saltningsservice.

Snerydning